Over ons

  • Eén aanspreekpunt
  • Hoge kwaliteit schadeherstel
  • Alles onder één dak
  • Zeer snel wereldwijd inzetbaar
  • Goede kwaliteitcontrole

Wat wij doen

Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan auto's. Deze schade is in vrijwel alle gevallen te herstellen door PDR Team Holland. PDR Team Holland houdt zich bezig met een unieke manier van schadeherstel. PDR staat voor Paintless Dent Removal of Paintless Dent Repair. Het is een term die in de schadeherstelwereld steeds bekender wordt. Via deze methode ‘uitdeuken zonder spuiten’ worden deukjes en butsjes op een zeer geavanceerde wijze gemaakt. Uiteindelijk vindt er een uitgebreide check plaats met geavanceerde lichtbogen, zodat iedere oneffenheid in de lak zichtbaar wordt.

PDR Team Holland is een enorm netwerk van kundige schadeherstellers. Dat maakt dat de firma enorm snel inzetbaar is en eveneens een zeer hoge kwaliteit levert. Of het nu tien of honderden auto’s zijn, of de opdracht nu bij garagebedrijven of leasemaatschappijen vandaan komt, PDR Team Holland pakt klussen steevast zeer voortvarend op.

Ontstaan PDR Team Holland?

Schadeherstel is al ruim 15 jaar zijn passie, uitdeuken zonder spuiten is daarbij het onderscheidende vermogen. Dennis Gezel is gediplomeerd schadehersteller en heeft inmiddels heel wat ervaring opgebouwd in dit vakgebied. Met zijn bedrijf DG Restyle Service heeft hij de afgelopen jaren zeer veel bekendheid opgebouwd. “PDR Team Holland is een logische spin-off van ‘t bedrijf dat ik ooit begonnen ben. Het is een soort van uitzendbureau voor hagelschade. Mocht er ergens een hagelstorm zijn in de wereld, dan gaan wij er op af.” Dennis Gezel en zijn team gaan met deze bijzondere methode de wereld over. Uitdeuken zonder spuiten, ofwel, ‘paintless dent removal’ is voor PDR Team Holland een vorm van restylen die steeds gebruikelijker wordt. Naast hagelschade zou je er zelfs kleine parkeerschade mee kunnen herstellen. Als de deuken maar zonder lakschade zijn.

PDR Team Holland

Elke auto is hetzelfde voor ons!

Uitdeuken zonder spuiten wordt steeds bekender in de autobranche. Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kleine parkeer- en hagelschade. Zo blijft de originele lak van auto’s intact. PDR Team Holland werkt hiervoor met speciale gereedschappen. Daarmee kunnen de deukjes zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen gecontroleerd en hersteld worden. Zelfs voor deukjes waar gereedschap niet bij kan komen, heeft PDR Team Holland een oplossing. In dat geval worden er lijmtechnieken of de methode push to paint toegepast. Met deze technieken kunnen deuken tóch worden verwijderd.

  • Uw expert in reparatie van hagelschade!
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Lijmtechnieken
  • Push to paint