Storm- of hagelschade?

Storm- of hagelschade

Last van storm- of hagelschade? PDR Team Holland houdt zich bezig met een unieke manier van schadeherstel: uitdeuken zonder spuiten. Bij een hagelbui kan er veel schade aan auto's ontstaan. Die schade is bijna altijd voor 100 procent te herstellen. Wij doen dat door onze methode uitdeuken zonder spuiten.
 

Uitdeuken zonder spuiten

Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kleine parkeer- en hagelschade. Door gebruik van grote lichtbakken en lichtbogen worden de verholpen schades uiteindelijk gecontroleerd.
Heeft uw auto of auto's hagel- of eikelschade? Neem dan gerust contact op om uw schade door te nemen en of een duidelijke reparatie uitleg te krijgen. PDR Team Holland kan via de leasemaatschappijen ook vervangend vervoer regelen. Zo nodig werkt men op een locatie zelfs vanuit een eigen bedrijfsruimte.

Lijmtechnieken of push to paint-methode

PDR Team Holland repareerde de afgelopen periode tienduizenden auto’s. Of het nu een hagelschade was of een grotere deuk, klussen worden altijd met zeer nauwkeurige precisie uitgevoerd. Is uitdeuken zonder spuiten geen oplossing, dan wijkt het team wel eens uit naar lijntechnieken of zelfs de push to paint-methode. Dat komt voor bij het herstellen van extreme hagelschades en/of bij een grote deuk in een portier of ander deel.

Recente opdrachtgevers?

Zo maar een greep uit enkele recente klussen die PDR Team Holland onlangs heeft gedaan?

  • Klus voor Belgische leasemaatschappij. Uitdeuken zonder spuiten van 5000 auto’s.
  • Klus voor verhuurbedrijf in Zuid-Afrika. Uitdeuken zonder spuiten van 1000 auto’s.
  • Klus voor leasemaatschappij in Apeldoorn. Uitdeuken zonder spuiten van 500 auto’s.

Hagelfeitjes

Enkele hagelfeitjes? Zomerse onweersbuien? Let op, dan kan er ook hagel vallen. Hou je auto’s dan in de gaten, want er kan veel schade optreden. Hagel komt in de winter eveneens vaak voor, maar is dan meestal zachtere korrelhagel. Ziet de lucht er geelgroen en ruig uit, dan is de kans op hagel en onweer groot. Hagelstenen in Nederland kunnen gemakkelijk 2 tot 4 centimeter groot zijn. De grootste hagelsteen ter wereld viel in 2003, in de staat Nebraska in Midden-Amerika. Die was bijna 18 centimeter.

Waarom PDR team Holland

Wij zijn een team van professionele hail professionals. Snel wereldwijd inzetbaar! Neem contact met ons op.